PL EN DE
Wesele Marzeń - Marena

WESELA I EVENTY

Poradnik weselny

Poradnik weselny

Menu „ Pełnego Przyjęcia” wersja I
cena: 155 PLN od osoby
 
Przystawki zimne w bufecie:
siedem pozycji do wyboru

1. Deska marynowanych mięs pieczonych
- Schab ze śliwką i morelą
- Karkówka pikowana czosnkiem
- Pasztety własnego wypieku
2. Terrina z warzywami
3. Tymbaliki drobiowe z pietruszką
4. Roladki drobiowe z szynką i kawiorem
5. Omlet z łososiem i nutą fromage
6. Polska sałatka jarzynowa
7. Mus z wątróbek na ziołowym toście
8. Galantyna z kurczaka
9. Ryba w sosie greckim
10. Śledziowe trio (w śmietanie, oleju i w pomidorach)
11. Dorsz bałtycki w auszpiku cytrynowym
12. Ryba w pomidorach z ananasem

Dania na ciepło w bufecie
dwie pozycje do wyboru |opcjonalnie serwowane lub w bufecie|

1. Barszcz czerwony z pasztecikiem
2. Kurczak pieczony z chrupiącymi ziemniakami, surówka
3. Wieprzowina a la stroganoff z pieczywem
4. Węgierska zupa z papryką i pieczarkami

Przekąski i dodatki

1. Tradycyjne marynaty |pieczarki, ogórki, oliwki, papryka|
2. Pieczywo mieszane
3. Masło
4. Patera owoców sezonowych

Bufet domowych ciast
trzy pozycje do wyboru

1. Sernik z brzoskwiniami
2. Cappuccino
3. Ciasto biszkoptowe z owocami i galarteką
4. Szarlotka

Napoje zimne w stole 1,0 l /os
cztery pozycje do wyboru

1. Pepsi/ Mirinda/ 7-up
2. Sok pomarańczowy/ jabłkowy/ z czarnej porzeczki/ grapefruitowy

Napoje w bufecie bez ograniczeń

1. Wybór herbata
2. Kawa
3. Niegazowana woda mineralna z cytryną

 

Menu „ Pełnego Przyjęcia” wersja II
cena: 180 PLN od osoby

Przystawki zimne w bufecie:
osiem pozycji do wyboru

1. Deska marynowanych mięs pieczonych
- Schab ze śliwką i morelą
- Karkówka pikowana czosnkiem
- Pasztety własnego wypieku
2. Faszerowane polędwiczki wieprzowe
3. Pasztet z dzika
4. Filet z kurczaka z owocami w winnej galaretce
5. Terrina warzywna
6. Paleta roladek mięsnych z mozaiką
7. Zimne nóżki w galarecie
8. Galantyna z kurczaka
9. Terrina z łososiem wędzonym
10. Roladka z pstrąga ze szparagami
11. Dorsz w ziołach
12. Ryba po grecku
13. Ryba w ananasach
14. Galantyna z łososia z koperkiem
15. Sałatka jarzynowa
16. Śledziowe trio |w śmietanie, oleju i pomidorach|

Dania na ciepło
dwie pozycje do wyboru |serwowane indywidualnie każdemu z Gości|

1. Bogracz z zacierką i pajdą wiejskiego chleba
2. Staropolska zupa gulaszowa z warzywami i wędzonką, pieczywo
3. Szynka pieczona w sosie grzybowy z pęczakiem i kiszonym ogórkiem
4. Schab pieczony w sosie myśliwskim, surówka

Przekąski i dodatki

1. Tradycyjne marynaty |pieczarki, ogórki, oliwki, papryka|
2. Pieczywo mieszane
3. Masło
4. Patera owoców sezonowych

Bufet domowych ciast
cztery pozycje do wyboru

1. Sernik z brzoskwiniami
2. Cappuccino
3. Metrowiec
4. Szarlotka
5. Rolada biszkoptowa z owocami, galaretką i bitą śmietaną

Napoje zimne w stole bez ograniczeń
pięć pozycji do wyboru

1. Pepsi/ Mirinda/ 7-up
2. Sok pomarańczowy/ jabłkowy/ z czarnej porzeczki/ grapefruitowy

Napoje w bufecie bez ograniczeń

1. Wybór herbat
2. Kawa
3. Niegazowana woda mineralna z cytryną

 

Menu „ Pełnego Przyjęcia” wersja III
cena: 210 PLN od osoby

0,5 litra białej wódki |Wyborowa| na dwie osoby

Przystawki zimne w bufecie:
dziewięć pozycji do wyboru

1. Deska marynowanych mięs pieczonych
- Schab ze śliwką i morelą
- Karkówka pikowana czosnkiem
- Pasztety własnego wypieku
2. Faszerowane polędwiczki wieprzowe z mozaiką
3. Pasztet z dzika
4. Filet z kurczaka z owocami w winnej galaretce
5. Terrina warzywna
6. Rożki z szynki z musem chrzanowym
7. Zimne nóżki w galarecie
8. Schab pieczony – glazurowany miodem
9. Udka z kurczaka faszerowane grzybami
10. Tatar ze śledzia
11. Pstrąg faszerowany w galarecie
12. Dorsz w ziołach
13. Ryba po grecku
14. Ryba w ananasach
15. Galantyna z łososia z koperkiem
16. Śledziowe trio |w śmietanie, oleju i pomidorach|
17. Łosoś w galarecie
18. Roladki z indyka faszerowana suszonymi owocam
19. Mus z ryb wędzonych w mini bułeczkach

Dania na ciepło w bufecie
trzy pozycje do wyboru |serwowane indywidualnie każdemu z Gości|

1. Pieczony filet z indyka w sosie szpinakowo śmietanowym, kluski śląskie, surówka
2. Ostra zupa gulaszowa
3. Szynka pieczona z pęczakiem, sosem grzybowym i kiszonym ogórkiem
4. Rolada ze schabu z marynowanym boczkiem, kopytka, surówka
5. Filet dorsza pieczony z suszonymi pomidorami, aromatyzowany ryż, surówka
6. Steak z łososia z masłem ziołowym, ziemniaki gratin, bukiet sałat
7. Ragout z udźca wołowego z warzywami korzennymi
8. Barszcz czerwony z pasztecikiem

Przekąski i dodatki

1. Tradycyjne marynaty |pieczarki, ogórki, oliwki, papryka|
2. Kompozycja świeżych sałat
3. Pieczywo mieszane
4. Masło
5. Masło smakowe |czosnkowe, ziołowe, cytrynowe, bazyliowe|
6. Patera owoców sezonowych

Desery i owoce w bufecie
cztery pozycje do wyboru

1. Sernik z brzoskwiniami
2. Cappuccino
3. Bananowiec
4. Szarlotka
5. Ciasto z musem czekoladowym
6. Ciasto biszkoptowe z owocami, galaretką i bitą śmietaną
7. Słodki finger food

Napoje zimne w stole bez ograniczeń

1. Pepsi/ Mirinda/ 7-up
2. Sok pomarańczowy/ jabłkowy/ z czarnej porzeczki/ grapefruitowy

Napoje w bufecie bez ograniczeń

1. Wybór herbata
2. Kawa
3. Niegazowana woda mineralna z cytryną

Menu „ Pełnego Przyjęcia” wersja IV
cena: 250 PLN od osoby

Biała wódka |Wyborowa| oraz wino białe i czerwone
BEZ OGARNICZEŃ

Przystawki zimne w bufecie:
jedenaście pozycji do wyboru

1. Deska marynowanych mięs pieczonych
- Schab ze śliwką i morelą
- Karkówka pikowana czosnkiem
- Pasztety własnego wypieku
2. Polędwiczki wieprzowe faszerowane
3. Pasztet z dzika
4. Filet z kurczaka z owocami w winnej galaretce
5. Tymbaliki z kurczakiem
6. Tatar wołowy
7. Zimne nóżki w galarecie
8. Schab pieczony – glazurowany miodem
9. Udka z kurczaka faszerowane grzybami
10. Paleta roladek mięsnych
11. Terrina ze szpinakiem i ricottą
12. Terrina z łososiem wędzonym
13. Pstrąg faszerowany w galarecie
14. Dorsz w ziołach
15. Ryba po grecku
16. Ryba w ananasach
17. Galantyna z łososia z koperkiem
18. Śledziowe trio |w śmietanie, oleju i pomidorach|
19. Mus z pstrąga wędzonego na tostach
20. Koreczki śledziowe
21. Łosoś w galarecie
22. Mus z kurczaka z borowikiem na pumperniklu
23. Pieczone koreczki z wątróbki drobioweji wędzonego boczku

Dania na ciepło w bufecie
trzy pozycje do wyboru |serwowane indywidualnie każdemu z Gości|

1. Staropolski żurek z jajkiem i kiełbasą
2. Wołowina po burgundzku podawana w chlebie
3. Pieczona szynka wieprzowa w sosie grzybowym z pęczakiem i ogórkiem kiszonym 
4. Rolada ze schabu ze szpinakiem i grzybami, kopytka, surówka
5. Kurczak cordon bleu podany na linguine z warzywami
6. Barszcz czerwony z pasztecikiem
7. Zupa gulaszowa podana z wiejskim chlebem
8. Grillowane zraziki z indyka w sosie estragonowo- maślanym  

Przekąski i dodatki

1. Tradycyjne marynaty |pieczarki, ogórki, patisony, oliwki, papryka, cebulka marynowana|
2. Kompozycja świeżych sałat
3. Pieczywo mieszane
4. Masło
5. Masło smakowe |czosnkowe, ziołowe, cytrynowe, bazyliowe|
6. Patera owoców sezonowych

Desery i owoce w bufecie
pięć pozycji do wyboru

1. Śmietanowy sernik z wiórkami kokosowymi
2. Cappuccino
3. Ciasto a la WZ
4. Szarlotka z cynamonem
5. Ciasto z musem czekoladowym
6. Rolada makowa
7. Ciasto orzechowe
8. Słodki finger food
9. Muffiny z owocowym nadzieniem

Napoje zimne w stole bez ograniczeń
pięć pozycji do wyboru w stół

1. Pepsi/ Mirinda/ 7-up
2. Sok pomarańczowy/ jabłkowy/ z czarnej porzeczki/ grapefruitowy

Napoje w bufecie bez ograniczeń

1. Wybór herbata
2. Kawa
3. Niegazowana woda mineralna z cytryną

Dzięki projektowi
Szkolenia FAIR PLAY, którego staliśmy się częścią, możemy zaoferować organizację kompleksowego szkolenia z możliwością nawet 100% finansowania ze środków zewnętrznych!

ZOBACZ WIĘCEJ

Polityka Cookies

Ta strona używa plików Cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze

Dowiedz się więcej

Akceptujesz?

Tak